A.D.A. Amiga Demoscene Archive

  Welcome guest! Please register a new account or log in

  

  

  

Credits

Demo:

Planet Loonies

Group:

Loonies

Code:

Blueberry

Music:

Maytz

Information

Category:

Intro 4k

Release:

April 2006

Party:

Breakpoint 2006

Amiga Intro 4k + Intro 64k compo

ranking 1st

Chipset:

Aga

Download Amiga:

[file]

Other releases (21)

Arla (4.06)

At The Movies (3.53)

Cybercinematastic (3.92)

Dark Rain (3.82)

Hotstyle Takeover (4.24)

Ikadalawampu (4.81)

Ikanim (4.57)

Impossible (4.5)

Luminagia (4.76)

Multiverse (4.22)

Noxie (4.5)

Superdrug (3.9)

The castle (4.41)

The morning trip (3.82)

Rapo Diablo (4.58)

Rapo Diablo 5000 (4.68)

Sunskin (3.13)

Swirl (n/a)

Painters euphoria (n/a)

Human Traffic (4.46)

Smoke & mirrors (4.57)

Screenshots

User Comments (11)

comment by z5 on 30 April 2006

Hmm... this 4k didn't really work for me, meaning i probably won't rewatch it very often. Not really sure why. Ofcourse, knowing Blueberry, the code behind this is probably stunning and record-breaking (first 4k with speech btw), but i preferred Noxie. Though the Nexus 7 parts are really fantastic but somehow... ah, can't really explain.

Btw, there is a party video available. That is, a recording at BP when the intro was played on the bigscreen. It's available at the Loonies website. Judging by the crowd reactions, i think i will be in the minority on this one.


comment by z5 on 30 April 2006

Well... 5/5 for the code and 2,5/5 for the content makes .... 4/5 :)


comment by wayne on 30 April 2006

It has a little bug on my DCE 060 in the last scene. Am I the only one who has this problem? So if there will be some fix of it I'll give it full points ;o)


comment by mailman on 30 April 2006

5/5 for the code. If there is going to be more of such productions (technically), then I will consider the rest ;-)


comment by z5 on 30 April 2006

@Wayne: now that you mention it, i have a problem in the 2nd Nexus 7 part (the shadeclusters or at least that is what i think they are called). At some point, the screen gets trashed with weird stuff. However, after a bit of time, it works fine again.


comment by wayne on 01 May 2006

@z5:
Yep that's the bug. On party bigscreen it was shown without it. So it must be somethin' in code or weird incompatibility. On orgas a4060 it was ok. But I think if Blueberry know about this bug he'll fix it asap ;o)


comment by skan on 02 May 2006

another miracle in 4k... loonies r00l supreme! :D

oh, btw...same bug here in the shadecluster thingie....


comment by dirtie on 17 May 2006

ONLY 4K? I cant believe it :D rOXX


comment by prm on 24 August 2006

this is really great stuff. in 4k. top score.


comment by cybernoid on 11 April 2007

This demo seems to runs bad on my 4000 040... I mean seems because i dont know if those weird fx/ noise are intentional.


comment by wayne on 02 March 2009

Finally solved the shadecluster "bug". Doesn't appear with installed mmulib package here. So raising the score to 5 now ;)


Go to page: [1/1]


Please log in to add a comment!

User Votes: Average: 4.3 points (20 votes)

vote by z5: 4/5

vote by mailman: 5/5

vote by wayne: 5/5

vote by Murakami: 4/5

vote by skan: 4/5

vote by Frequent: 4/5

vote by tjahzi: 4/5

vote by bonkers: 4/5

vote by dirtie: 4/5

vote by DJBase: 4/5

vote by prm: 5/5

vote by at0m: 4/5

vote by cybernoid: 3/5

vote by Ralph Wiggum: 4/5

vote by thomassd: 4/5

vote by OffseT: 5/5

vote by movew_: 5/5

vote by malmix: 4/5

vote by coyote: 5/5

vote by skipp604: 5/5


Please log in to vote on this production!

A.D.A. Amiga Demoscene Archive, Version 3.0